w-m

Kontakt

Prohor Pçinski 91, Shkup 1000, RMV

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Na ndiqni

Lider i produkteve të paneleve dekorative

Ornato është e specializuar në panele dekorative dhe PVC mermer, si dhe produkte të lidhura me dekor, të fokusuara veçanërisht në dekorimin e brendshëm të mureve për përdorim komercial dhe rezidencial.

Ekipi i Ornato-s ka vëmendje ndaj detajeve dhe i pëlqen të krijojë harmoni vizuale përmes ngjyrave dhe materialeve. Ne luajmë rolin e këshilltarit dhe rekomandojmë zgjedhjen më të mirë të produkteve bazuar në konceptin tuaj të dëshiruar.

image-layers_2-1
image-layers_2-2
image-layers_2-3

Pyetjet më të shpeshta FAQ

Njoftohuni me pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta.

A ofroni shërbime të montimit?

Po, ofrojmë shërbime të montimit, megjithëse ne i inkurajojmë klinetët tanë t'i aplikojnë vetë për shkak se janë lehtë për t'u montuar.

A janë panelet për përdorim të jashtëm?

Ofrojmë edhe panele dekorative për përdorim të jashtëm.

A jane panelet rezistent ndaj ujit?

Po, panelet ORNATO janë rezistent ndaj ujit, gjithashtu janë rezistent ndaj mykut, 100% ekologjike dhe shumë të lehta për mirëmbajtje.

Si behet montimi i paneleve?

Montimi bëhet me kapëset speciale të panelit, ose me silikon.

Çfarë materiali është paneli?

Paneli është kompozit prej 70% dru dhe 30% plastikë.

A bëni transport me kargo?

Po, kryejmeë transport me kargo në tërë teritorin e Maqedonisë Veriore.

Procesi i montimit dhe aplikimit të paneleve dekorative

projekte
0 +
klientë
0 +
produkte
0

Dëshmitë e klientëve

I mirëpresim sugjerimet dhe vlerësimet tuaja.

Eksperienca

Ne synojmë të përmbushim të gjitha nevojat e klientëve tanë dhe do të vazhdojmë të hulumtojmë mbi metoda të reja dhe efektive për të arritur objektivin tonë në rrugën e suksesit.

Përfitoni nga vetitë e jashtëzakonshme të paneleve dekorative!

Të garantuara nga vetitë e mirëmbajtjes dhe rezistencës së jashtëzakonshme, produktet tona janë sa rezistente aq edhe estetike.

Kundër mykut

Kundër mykut
Përbërësit e produkteve janë të rezistueshme ndaj mykut.

Rezistent ndaj ujit

Rezistent ndaj ujit
Produktet janë me mbështjellës hidrorezistent.

Të qëndrushme

Të qëndrushme
Kombinimi i materialeve bën që produktet të jenë të qëndrueshme.

Mirëmbajtje e lehtë

Mirëmbajtje e lehtë

Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur për shkak të shtresës mbrojtëse.

Montim i lehtë

Montim i lehtë

Kapsëset speciale dhe forma e produkteve e bëjnë montimin e lehtë.

100% Ekologjik

100% Ekologjik
Kompoziti i materialeve të produkteve është 100% ekologjik.