w-m

Контакт

Прохор Пчински 91, Скопје 1000

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Следете не

Лидер за декоративни панели

Орнато е специјализиран за декоративни панели и ПВЦ мермери, како и производи поврзани со декорација, посебно фокусирани на декорација на внатрешни ѕидови за комерцијална и станбена употреба.

Тимот на Орнато обрнува внимание на сите детали и сака да создава визуелна хармонија на бои и материјали. Ние ја играме улогата на советник и го препорачуваме најдобриот избор на производи врз основа на вашиот посакуван концепт.

image-layers_2-1
image-layers_2-2
image-layers_2-3

Најчесто поставувани прашања FAQ

Запознајте се со најчесто поставените прашања и одговори.

Дали нудите монтажа?

Да, ние нудиме монтажа, но ги охрабруваме нашите клиенти сами да ги монтираат бидејќи се лесни за монтажа.

Дали панелите се за надворешна употреба?

Нудиме и декоративни панели за надворешна употреба.

Дали панелите се водоотпорни?

Да, ОРНАТО панелите се водоотпорни и се исто така отпорни на мувла, 100% еколошки и многу лесни за одржување.

Како се врши монтажа на панелите?

Монтажата се врши со специјална стега за панели или со силикон.

Од каков материјал е составен панелот?

Панелот е составен од 70% дрво и 30% пластика.

Дали вршите превоз со карго?

Да, ние вршиме превоз со карго низ целата територија на Северна Македонија.

Процесот на монтажа и примена на декоративни панели

проекти
0 +
клиенти
0 +
производи
0

Сведоштва од клиенти

Ние ги поздравуваме вашите предлози и проценки.

Искуство

Ние имаме за цел да ги задоволиме сите потреби на нашите клиенти и ќе продолжиме да истражуваме нови и ефективни методи за да ја постигнеме нашата цел на патот кон успехот.

Искористите ги извонредните карактеристики на декоративните панели!

Нашите производи колку што се отпорни толку се и естетски, гарантирани со исклучителни карактеристики за одржување и отпорност.

Отпорни на мувла

Отпорни на мувла

Состојките на производите се отпорни на мувла.

Водоотпорни

Водоотпорни

Производите содржат водоотпорна обвивка.

Одржливи

Одржливи

Комбинацијата на материјали производите ги прави одржливи.

Лесни за одржување

Лесни за одржување

Лесни за чистење и одржување поради заштитниот слој.

Лесна монтажа

Лесна монтажа

Лесна монтажа поради специјалните стеги и обликот на производите.

100% еколошки

100% еколошки

100% еколошка содржина на материјалите на производите.