w-m

Kontakt

Prohor Pçinski 91, Shkup 1000, RMV

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Na ndiqni

image-layers_7-1b
image-layers_7-2

Transformoni murin tuaj në një pjesë të bukur të theksuar

Produktet që ofrojmë ne janë zgjidhja e vërtetë e qëndrueshme ekologjike për projektet e dekorimit të brendshëm si për përdorim rezidencial ashtu edhe komercial.
projekte
0 +
klient
0 +

Ornato e bën dallimin në transformimin e dekorimit të brendshëm

c1 c2

Ideja

Me eksperiencën tonë dhe me bashkëpunim me arkitektë të kualifikuar, ne e zhvillojmë idenë tuaj dhe bëjmë përzgjedhjen adekuate duke kombinuar elegancën e produkteve tona.

Dizajni

Ekipi i specializuar i kompanisë tonë bën planifikimin e dizajnit të përsosur të dekorit të brenshëm për projektin tuaj, duke bërë hapësirat tuaja bashkëkohore dhe moderne.

Realizim

Realizimi i planifikimit të projekteve me kualitet të garantuar është rezultati që japim pas çdo planifikimi dhe gjithmonë kemi rezultuar të suksesshëm maksimalisht.

Çdo hapësire i nevojitet dekorim, por e bukura është ORNATO

Dëshironi më shumë informacione?

l1
l2
infobox_01

Shkup

Jadranska Magistrala 117, Shkup 1000, RMV