w-m

Контакт

Прохор Пчински 91, Скопје 1000

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Следете не

image-layers_7-1b
image-layers_7-2

Трансформирајте го вашиот ѕид во убаво истакнат дел

Производите што ние ги нудиме се вистинско еколошко одржливо решение за проекти за внатрешна декорација за станбена и комерцијална употреба.
проекти
0 +
клиенти
0 +

Орнато е разликата на трансформација на внатрешната декорација

c1 c2

Идеја

Преку нашето искуство и соработка со квалификувани архитекти, ние ја развиваме вашата идеја и вршиме соодветен избор преку елегантна комбинација на нашите производи.

Дизајн

Специјализираниот тим на нашата компанија подготвува план со совршен дизајн за внатрешна декорација за вашиот проект за современи и модерни простории.

Реализација

Реализацијата на нашите проекти со гарантиран квалитет е резултатот кој го добивате по секое планирање и затоа сме биле секогаш максимално успешни.

Секој простор има потреба од декорација, а убавината се вика ОРНАТО

Дали имате потреба од повеќе информации?

l1
l2
infobox_01

Скопје

Јадранска Магистрала 117, Скопје