w-m

Контакт

Прохор Пчински 91, Скопје 1000

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Следете не

ON-106

Создадете убави внатрешни простории со нашите производи. Се применуваат на секаков вид ѕид за декорација на внатрешни простории.
Дебелина:
2 mm
Ширина:
61cm
Должина:
122cm
Потребни алатки:
Материјал:
Камен
100 %
Категорија Ознаки: ,
Карактеристики на производот
Отпорни на мувла
Водоотпорни
Одржливи
Лесни за одржување
Лесна монтажа
100% еколошки