w-m

Контакт

Прохор Пчински 91, Скопје 1000

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Следете не

ON-121 W

Создадете убави внатрешни простории со нашите производи. Се применуваат на секаков вид ѕид за декорација на внатрешни простории.
Дебелина:
1cm
Ширина:
7.5cm
Должина:
290cm
Лајсна:
Клип: Гратис
Потребни алатки:
Материјал:
Дрво
70 %
Пластика
32 %
Категорија Ознаки: ,
Карактеристики на производот
Отпорни на мувла
Водоотпорни
Одржливи
Лесни за одржување
Лесна монтажа
100% еколошки