w-m

Контакт

Прохор Пчински 91, Скопје 1000

070 454 737

071 768 808

info@ornato.mk

Следете не

Linear Travertine Claybank

Создадете убави внатрешни простории со нашите производи. Се применуваат на секаков вид ѕид за декорација на внатрешни простории.
Дебелина:
2.5-3.5 mm
Ширина:
60cm
Должина:
120cm
Потребни алатки:
Материјал:
Каолин
100 %
Категорија Ознаки: ,
Карактеристики на производот
Отпорни на мувла
Водоотпорни
Одржливи
Лесни за одржување
Лесна монтажа
100% еколошки